Akutbärgning när du behöver

21 juli 2020 Jenny Olsson

Många av oss har nog varit med om när något inträffar med bilen och man blir stående. Alltifrån att man får punktering på däcket till att bilen helt enkelt lägger av.

Det spelar oftast inte heller någon roll om man har en nyare bil, man kan ändå inte värja sig mot att det inträffar. När man blir stående längs vägkanten och inte vet hur man ska få bort bilen på annat sätt än att bärgning till hemmet eller ta den till en verkstad är det viktigt att man har eller hittar en firma som kan utföra jobbet någorlunda snabbt. Dels kanske man är på väg någonstans och måste lösa situationen men man vill inte heller lämna bilen för att stå på sidan av vägen hur länge som helst.

Dels för trafik faran men också för att det finns risk att någon stjäl den om den står utan att man har uppsikt över den-.

 

 

Akutbärgarna i Jönköping är ett företag som kan rycka ut och bistå med flera tjänster. Dels kan de hjälpa till att bärga bort fordonet men de kan också komma och bistå med starthjälp.

Får man igång bilen endast genom det så är det skönt att slippa bärga den i onödan. Företaget har varit med ända sedan 2005 på marknaden så de är kunniga och erfarna, vilket är skönt som kund att veta. När man står där och bilen inte vill fungera och kanske inte alls är kunnig på området är det skönt att det kommer någon med rätt expertis.

Företaget har också däckverkstad för såväl personbilar, mc, last och entreprenad. Så har man råkat ut för en punktering till exempel och inte har något extradäck så kan de inte bara hjälpa till med bärgningen utan man kan också anlita dem för att få ett nytt däck. Inom däck har de också jourverksamhet, vilket gör att de finns tillgänglig för sina kunder när de än behöver hjälp.