Avkoppling, aktivitet och sköna bygder

22 juni 2019 jonas olsson
Avkoppling, aktivitet och sköna bygder

Har du några dagar över för att resa bort och bara vara? Eller egentligen inte, fast du behöver det? Alla behöver vi komma bort ibland, ladda de berömda batterierna, umgås med oss själva, familj, vänner, eller rentav kollegor, i ett annat tempo än det högsta.

Det är viktigt med återhämtning, både i privatlivet och jobbmässigt, för vi människor är inte skapta att ständigt bara arbeta i högt tempo. Eller för den delen springa och stressa igenom den så kallade fritiden i ungefär samma tempo. Du måste ge dig själv chansen att bli bortkommen ibland.

 

Vad kan då ett gårdshotell erbjuda dig?

Ett hotell som har ett oerhört vackert läge, individuellt inredda rum, trevlig restaurang med en meny som innefattar närproducerad mat, valfria aktiviteter i den nära omgivningen – frågan borde snarare vara vad det INTE kan erbjuda!

Vill du rida tur på islandshäst? Vill du bada jacuzzi? Vill du njuta av gourmetmat? Vill du cykla eller golfa eller gå långpromenad, eller ligger dina intressen mer åt hållet spabehandling? Vill du prova cider, eller rentav whisky? Eller vill du göra allt detta, eller inget? Allt finns tillgängligt och allt är ditt val. När du väljer ett hotell i Kivik kan du få allt – utom jäkt, trafik och buller.

En klassisk Skånegård

Vem av oss har inte kikat lite avundsjukt under lugg på en vacker Skånegård? Nu finns möjligheten att låna en bit av en sådan, omvandlad och förädlad till ett bekvämt och naturskönt beläget hotell. Med ett läge på Österlen ger hotellet dig möjlighet att utforska närområdet, övriga Österlen, och, om du så önskar, resten av Skåne, Sveriges vackra sydända.

Det finns många möjligheter och stor variation vad gäller weekendpaket och liknande arrangemang, så det är bara att välja! Det är dags att dra ner på tempot och unna dig en riktigt bra hotellvistelse med extra allt.