Besök ett fullservicevarv i Stockholm

22 augusti 2021 jonas olsson

Precis som att en bilverkstad går igenom ditt fordon minutiöst, så gör ett fullservicevarv detsamma med din båt. Det finns vätskor som ska bytas ut och trasiga delar som ska bytas ut mot nya originaldelar. Kablar och genomföringar kollas och mjukvaran uppdateras, och när allt är klart får du ett serviceprotokoll. 

Ett fullservicevarv innebär också att du kan lämna in din båt till lagning där. De har också både båtar, motorer, skotrar till salu och mycket prylar till försäljning i sin välsorterade butik. De lever upp till ordet fullservice, på alla sätt, för de är auktoriserade både på Volvo penta, Yamaha och Evinrude. 

Både service och support

Du kan också ansluta dig till tjänsten Volvo penta action service. Det innebär att man kan få telefonsupport över hela världen om man får motorkrångel. Där kan man få support på 28 språk dygnet runt, året runt, oavsett tidszon. Du kan ge dig ut på tidernas långsemester och ändå kan du få service på telefon. 

Vill du stanna i Sverige kan du köpa delar till din båt och bara finåka lite i Stockholm, där det finns mycket vatten. Båtar är ett stort intresse för många, och det kan vara roligt att gå runt i en riktig båtaffär och titta på tillbehör. Kanske finns där något du vill ha också.

Båten i topptrim

Du kan alltså få precis så mycket service du vill ha. Om du lämnar in din båt med jämna mellanrum, precis som du gör med din bil, så har du en båt som är i topptrim och är trafiksäker på sjön. De som gör servicen är auktoriserade och de hänger med i den senaste tekniken och arbetar med datorstöd.

Fullservicevarv i Stockholm har verkstäder som kan ta sig an även komplicerade reparationer. När du lämnar in din båt där är den i goda händer hos riktiga proffs.