Bokbinderi med lång erfarenhet

30 maj 2019 Jenny Olsson
Bokbinderi med lång erfarenhet

Böcker är verkligen något speciellt. Även om internet, ljudböcker och e-tidningar växer i alla snabbare takt så är det något speciellt att hålla i en riktigt bok. I många böcker finns det dessutom information som kanske inte går att nå på nätet. Gamla böcker ska man vara rädd om och bevara, de kan innehålla sådant som annars försvinner. Böcker är en viktig del av vår historia.

 

Om man har böcker som man vill bevara kan man vända sig till ett bokbinderi. Rybrandts Bokbinderi AB är ett exempel. De har lång erfarenhet av branschen och har dessutom många tjänster som de kan erbjuda sina kunder.

Här kan man som kund få hjälp med protokoll, tidskrifter, dummies, årsbindningar, lagningar, konstmappar och mycket annat. Här kan man av bokbinderiet som ligger på Kungsholmen få hjälp med lagningar, restaureringar, bokbinderier av olika slag, specialtillverkade förvaringslösningar för objekt som inte bör lagas och mycket annat. 

I samarbete med kunden hjälper de till med materialval och berättar om bästa hållbara process för produktens slutgiltiga resultat och efter de utför och levererar de jobbet som är av hög kvalitet. 

Bokbinderiet grundades redan på 40-talet av Erik Rybrant men låg då på Riddargatan. Året efter starten flyttade verksamheten till adressen som den ligger på idag. På 60-talet tog ett par herrar över verksamheten och drev den i nästan 40 år och i början av 2000-talet tog två andra över verksamheten och driver den idag. 

Att bokbinderiet funnits så länge och att varje ägare drivit det så länge talar för att de är seriösa och få nöjda kunder. Företag av den här typen som inte lever upp till kundernas krav eller levererar produkter av bra kvalitet brukar annars försvinna rätt snabbt från marknaden. Om du har en gammal bok som du inte vet vad du ska göra med, en bok som behöver lagas eller undrar över något annat som rör böcker eller tidskrifter, kontakta bokbinderiet och be dem hjälpa dig.