En kontorsstol som ger en arbetsplats i toppklass

13 mars 2020 william eriksson
En kontorsstol som ger en arbetsplats i toppklass

Ringer det någon klocka när du hör namnet Herman Miller? Många är säkert mycket väl bekanta med den amerikanska möbeltillverkaren, medan andra inte kopplar namnet till någonting över huvud taget. Har man någon gång suttit i en kontorsstol från Herman Miller lär man dock bära med sig upplevelsen i sig. Elegant design parat med ett unikt vagga-till-vagga-koncept har gjort stolarna till moderna klassiker. När avsikten är att skapa en arbetsplats i toppklass, präglad av ergonomi, hållbarhet och snygg funktionalitet är det därför många som väljer en kontorsstol från Herman Miller.

 

Lång erfarenhet av kreativa designlösningar

Företaget Herman Miller har i över hundra år ägnat sig åt att ta fram kreativa lösningar som förenar stilren design med ergonomiskt hänsyn och god funktionalitet. Möblerna ska helt enkelt vara snygga att titta på samtidigt som de tjänar sitt syfte. Företagets uttalade motto är att ta fram problemlösande design som är lika vacker som användbar. Den status som exempelvis Herman Millers modell Aeron fått vittnar om ett framgångsrikt arbete i den andan. Aeron anses vara en av världens första ergonomiska kontorsstolar och finns till och med representerad på Museum of Modern Art i New York. Modellen saluförs fortfarande och finns i en rad olika uppdaterade varianter.

 

 

Vänd dig till en återförsäljare som kan hjälpa dig hitta rätt

Numera har Aeron förstås också sällskap av andra modeller, och beroende på tycke och smak har du chansen att hitta den Herman Miller-stol som passar dig och din arbetsplats allra bäst. Även andra typer av möbler, för såväl hemmet som kontoret, finns att tillgå. Valueshop är ett exempel på en återförsäljare med brett utbud och utförlig information som kan underlätta dig i ditt val av kontorsstol. Samtliga varianter är producerade med kvalitet, sittkänsla och miljöhänsyn i fokus. På https://www.valueshop.se/herman-miller-embody.html kan du läsa mer.