En trapphusrenovering kan göra trapphuset både vackrare och säkrare

03 maj 2022 Cecilia Olsson

editorial

Ett modernt, fräscht och fint trapphus är såklart trevligt för hyresgäster i fastigheten och det kan även ha inverkan på byggnadens värde. Detta kan ordnas med en noggrann trapphusrenovering som får fastigheten att kännas lyxigare och trevligare att vistas i hela vägen från porten till bostaden. En renovering kan dessutom ha en viktig funktion för säkerheten. Med säkerhetsdörrar och bra låssystem kan hyresgästerna känna sig tryggare, vilket de absolut bör kunna göra i sin egna hem. 

En trapphusrenovering kan göra fastigheten tryggare

Entrén till fastigheten är det första hyresgästerna möts av när de kommer hem och det kan vara väldigt uppskattat att ha en vacker, robust och välbehållen entréport. Framförallt för att det skapar trygghet. En tät och välfungerande entréport håller både obehöriga personer och kylan ute. En stabil dörr är dock ingenting utan ett välfungerande och starkt lås. Även säkerhetsdörrar till de olika bostäderna i huset ger extra trygghet då de kan motverka intrång, öka ljudisoleringen samt fungera som branddörrar. 

trapphusrenovering

Få hjälp från företag med helhetstänk

Säker Bostad är ett företag som kan hjälpa till att göra fastigheten säkrare genom en trapphusrenovering. De kan  renovera befintliga portar eller installera nya och de kan även hjälpa till med att anpassa dörrar med olika typer av  låscylindrar och låssystem. Säker Bostad säljer och installerar dessutom säkerhetsdörrar i olika modeller.

Ett företag som kan sköta hela processen

Säker Bostad kan förutom entrépartier, låssystem och montering av säkerhetsdörrar hjälpa till med målning, elarbeten, golvarbeten, fönsterrenoveringar, snickeriarbeten och mycket mer. För att underlätta hela processen så är det klokt att vända sig till ett företag som erbjuder en helhetslösning. Säker bostad vill göra det enkelt för sina kunder genom att ta över ansvaret för hela processen vid en trapphusrenovering. Det innebär att man endast behöver en kontaktperson och ett kontrakt med samtliga kostnader för alla tjänster.