Ett rent hem gör livet lättare

25 november 2019 Lily Hansen
Ett rent hem gör livet lättare

Lägg ett livspussel som ger utrymme för familj, vänner och fritidsintressen. Att inte städa själv är att få tid över att ta en fika på stan, fixa ärenden, hänga med på fotbollsträningen, gå på bio eller investera i en tupplur på soffan. Dessutom har du ett garanterat välstädat hem under tiden. Med proffs bakom damningen, dammsugningen, polering av ytor och våttorkningen av golven vårdar du ditt hem mot det slitage vardagens smuts och damm faktiskt innebär. Det enda du behöver göra inför städningen är att plocka undan de prylar som hindrar rengöring av ytor. Det, i sin tur, ger dig perfekt ordning hemma.  

 

Välj städhjälp efter dina behov

Du väljer helt själv hur och vad du vill ha städat. Ibland kanske det räcker med en städning varannan månad, i andra perioder behövs hjälpen oftare. När våren kommer är det skönt att starta den ljusa årstiden med nyputsade fönster. Är det dags för stort släktkalas kan det vara skönt att veta att du inte behöver stå ensam när det är dags att röja efter festen. Kom ihåg att du även kan få hjälp med storstädning, flyttstädning eller visningsstädning. Oavsett kan du alltid hitta trygg och professionell Städning i Stockholm. Du väljer det alternativ som passar dig bäst. 

 

 

Låt ditt företag vara professionellt från topp till tå

Du som driver företag vet hur viktigt det första intrycket är för att skapa förtroende. Att alltid ha en snygg och renstädad butikslokal gör att kunderna stannar längre. Ett fräscht kontor eller en välstädad industrilokal gör att dina medarbetare känner sig uppskattade och har en arbetsmiljö de trivs och kan prestera i. Hos städföretaget En Renare Vardag finns erfarenhet från lokalvård hos både företag, kontor och skolor. Dessutom kan du få experthjälp med att vårda dina golv. Med skyddande städning kan du hålla dem fräscha i många år.