Få din byggfolie utkörd

18 maj 2020 Jenny Olsson

När man jobbar som hantverkare är det en hel del att hålla koll på. Inte nog med att man ska ha en gedigen kunskap om själva arbetsområdet gäller det ibland också att hålla sig ajour på till exempel  nya trender och metoder, om man till exempel jobbar som målare eller golvläggare. Man måste också vara serviceminded och kunna möta kunderna på ett bra sätt. Som kund tycker man ofta att det är viktigt att man klaffar med hantverkaren och att de känns pålitliga och duktiga.

Som hantverkare är det väldigt viktigt att ha hög kundnöjdhet och att skapa sig ett gott rykte då det är sådant som sprider sig. När en kund ska anlita en hantverkare är det inte sällan som de vänder sig till vänner och bekanta för att fråga om de har tips på en bra och kunnig hantverkare. 

Som hantverkare måste man också ha full koll på allt som göras, vilka kunder som ska ha saker och ting utfört vid en viss tidpunkt och ta alla projekt och uppdrag i rätt ordning för att hinna klart i tid. Många jobb vill dessutom kunden ha klar så snart som möjligt. Är man till exempel hemma hos en barnfamilj och renoverar vill de gärna ha det klart så fort som möjligt då det kanske är ytor som måste användas.

Även på företag kan de vilja ha klart jobbet snabbt då lokaler och kontor kan behöva användas av de anställda så snart det går. 

När man är ute på jobb som hantverkare gäller det också att passa tider och hålla snyggt och städat runt omkring sig. Genom att hålla städat runt om sig får kunden ett bra intryck och det blir också enklare när jobbet är klart och den sista slutstädningen ska göras, om man hållit ordning under tiden. Om man behöver fylla på med förbrukningsmaterial som säckar, golvskyddspapp, golvfoam och byggfolie i Stockholm kan man vända sig till Gert Falk Emballage. De har ett stort utbud av produkter och har dessutom snabb utkörning i hela Stockholm men även övriga delar av landet.