Få implantat hos tandläkare i Järfälla

29 april 2022 Lily Hansen

editorial

Går du i hemlighet och grämer dig över tänder du har tappat, kanske du är lite uppgiven och tycker att det kan vara som det är. Tandläkarbesök känns jobbigt och onödigt, och då kan det vara någon glugg här och där istället. Men kontakta exempelvis en tandläkare i Järfälla, tandläkarejärfälla.com så får du veta alla nyheter.

Nya material och metoder har gjort det enklare än någonsin att få den uppsättning tänder som man bör ha. Om du har förlorat enstaka tänder, går de att ersätta med moderna implantat. Om du har tappat alla tänderna utom någon enda, kan tandläkaren dra ut den och skapa en ny helprotes åt dig. Länktips: https://www.xn--tandlkarejrflla-4kbfc.com/

 

Nya tänder och nytt liv

Patienter som har tagit sig för att söka hjälp, är nästan lyriska över sina nya tänder. Det betyder mycket, både för självförtroendet och hur man blir bemött, att ha tänder i munnen. Det är också lättare att äta och att borsta tänderna, så finn dig inte i att leva i misär.

Det finns subventioner för tandvård, och tandläkare i Järfälla kan ofta erbjuda en förmånlig avbetalningsplan. Du kan också ha nya möjligheter till att få jobb och ett socialt bättre liv om du fixar dina tänder. Har man ett representativt jobb, kan man gå vidare i karriären, så nya tänder kan ge ett nytt liv. 

 

Tandläkare

 

Implantat som passar dig

En del tycker att helprotes fungerar bra. Andra vill ha konstgjorda tänder som sätts fast ordentligt. Tänder med titanskruv i käkbenet känns som egna tänder, och de ser ut som den tand du har tappat.

Du kan välja nyans på implantatet, så att det ser naturligt ut. Kanske vill du bleka dina egna tänder först och därefter beställa nyans på implantatet. Prata med din tandläkare i Järfälla, så får du tips och professionella råd om vad som fungerar.