Ge bort personliga affischer till dom du håller kär

09 januari 2021 Cecilia Olsson

Att hitta på en gåva till någon man håller kär kan vara en riktigt stor utmaning. Vissa verkar redan ha allt de behöver och andra kan aldrig komma på något att önska sig. Det kan också finnas begränsningar i hur mycket man har råd att lägga på presenten. Men som man säger så är det tanken som räknas och de mest uppskattade presenterna kan ofta vara de som känns personliga. Det gör personliga affischer till något som kan visa sig vara en riktigt uppskattad gåva. 

Visa uppskattning med personliga affischer

Sohu-shop är en webbshop där man kan hitta flera olika sorters affischer bland annat till mamma, pappa, bästa vännen, en syster eller bror. Det går även att designa sin alldeles egna affisch där man bland annat kan välja färg, storlek och text själv. En mer personlig gåva än så kan vara svårt att hitta.

Den perfekta gåvan till nyblivna föräldrar eller nygifta kärlekspar

En egendesignad affisch kan även vara en perfekt gåva till nyblivna föräldrar då man kan skriva den nya familjemedlemmens namn, födelsedatum och vikt samt annan information om den nyfödda bebisen. Man kan också skapa en personlig och vacker affisch till ett brudpar som innehåller namn, bröllopsdag och kanske någon lyckönskning till det förälskade paret. Hos Sohu-shop går det helt enkelt att hitta eller designa affischer som passar alla möjliga tillfällen.

Det är snyggt att rama in affischen 

För att komplettera gåvan ytterligare så kan man även köpa ramar till affischen. Det gör att den håller sig fräsch och fin längre samt kan direkt sättas upp på väggen i sitt nya hem. Ramarna hos Sohu-shop kommer i svart, vitt eller ek i storlekarna 13×18, 21×30, 30×40, 40×50 och 50×70. Välj en storlek som har samma mått som affischen eller gå upp ett snäpp för att få en vit bakrund som ramar in motivet och ger det lite mer djup.