Hur kan du vara på dåligt humör med roliga prylar?

19 januari 2022 Lily Hansen

editorial

Roliga prylar förhöjer vardagen! Du kanske gillar att pynta hemmet så att det blir mysigt. En filt med ärmar som även kallas en snuggie eller snugrug passar perfekt till din respektive som alltid pratar om att det är kallt.

Eller om du bara vill skämta med en vän som alltid, låt oss säga, överdriver om hur stora fiskar denne har fångat på weekendtrippen eller om hur många öl denne kan sänka på krogen. Då plockar du fram din ”bullshit”-knapp för att nåla dem och visa att du minsann vet att de överdriver sina historier. Detta är naturligtvis något du gör med glimten i ögat och inte för att skapa konflikt.

Sedan finns det också saker som bara är rent nyttiga, som gamingglasögon. Dessa funkar bra om du sitter framför en datorskärm också. Vad ett par gamingglasögon gör är att de skyddar dina ögon mot skadligt blåljus. Du vet nog hur det känns i ögonen om du suttit länge framför en skärm.

Eller så vill du ha några roliga sällskapsspel till sommaren när man kan vara ute och ha roligt tillsammans och inte oroa sig för den skandinaviska vintern.

 

image 

Roliga prylar gör vardagen enklare och roligare

Roliga prylar medverkar till att smälta bort stress, skänka glädje och, för att använda ett danskt uttryck, Hygge.

Det är små orsaker till att dra lite extra på smilbanden och glömma bort den stressiga vardagen med allt vad den kan medföra. Det finns ingen anledning att växa upp helt och hållet utan låt ditt inre barn komma ut lite då och då och leka.

På det sättet håller du dig ung både i kropp och själ. Var aldrig äldre än hur du känner dig. Alla vet att ålder bara är en siffra. Hitta en rolig pryl som passar dig eller en god vän och sätt igång kreativiteten!