Hyra teleskoptruckar i Trelleborg är enkelt

30 mars 2022 patrick pettersson

editorial

En teleskoptruck eller lull, eller teleskoplastare, kärt barn har som bekant många namn. Teleskoptrucken, eller lullen, är också en mångsidig maskin. Den kan användas till lite av varje, beroende på vad man sätter för utrustning på den.

Precis som en hjullastare får olika funktioner, där man till exempel har den till snöröjning eller förser den med grävskopa, har teleskoptrucken motsvarande flexibilitet. Den är försedd med en bom som skjuter ut, därav namnet teleskoptruck, och har stor räckvidd. Där kan man till och med ha en korg för personlyft. Du kan hyra teleskoptruckar i trelleborg. 

 

Bättre att hyra än att köpa

Det binder mycket kapital att köpa dyra maskiner, och det är besvär med att serva och försäkra dem. Därför är det mycket bättre att hyra en teleskoptruck för den period då du behöver den. Fördelen med att hyra teleskoptruckar och andra maskiner är att man får dem servade och klara varje gång man behöver dem.

Istället för att ha gamla och med tiden omoderna maskiner stående på ditt lager, hyr du enkelt en nyare och ändamålsenlig modell, oavsett vilket jobb du ska göra med den. En teleskoptruck kan användas inom olika branscher, och du kan även hyra andra maskiner samtidigt. Har du ett större uppdrag, eller flera, behöver du aldrig säga nej till något. 

 

teleskoptruckar

 

Spara plats på lagret

Ofta hamnar truckar och hjullastare i någon lagerbyggnad, och alla tillbehör, som grävskopor och skyfflar, grepar, horn och allt möjligt placeras där. Du använder platsen mer ändamålsenligt när du hyr teleskoptruckar för de dagar du behöver, och lämnar tillbaka dem igen när arbetet är klart. 

Du slipper ha någon som kollar upp funktioner och batterier och du sparar in på försäkringspremier. En maskin sjunker snabbt i värde, så en omodern modell ger dig bara avskrivningskostnader. Du kan hyra teleskoptruckar och allt annat hos en välsorterad maskinfirma.