Känn dig tryggare med en starthjälp till bilen

22 januari 2021 Cecilia Olsson

När man sätter sig i sin bil för att åka någonstans så räknar man i regel med att den ska starta, dessvärre är det inte alltid så det går till. Framförallt under de kalla vintermånaderna kan bilen vara extra tjurig om det inte finns tillgång till ett varmgarage eller en parkeringsplats med motorvärmare. Då är det klokt att investera i en starthjälp som snabbt kan göra att du får igång bilen och slipper bli försenad. 

Utrusta bilen med det nödvändigaste

Det är alltid klokt att se till att det finns bra extrautrustning i bilen. Förutom extradäck, fälgkors, en smidigt liten domkraft och startkablar så är det riktig bra att alltid ha tillgång till en starthjälp och i förebyggande syfte även varma filtar om man av en eller annan anledning blir fast på vägen. Saknar du en starthjälp kan du gå in på https://www.batterionline.se/starthjalp, där finns flera olika modeller att välja mellan för de olika behov och förutsättningar som finns.

Starthjälp från Noco Genius har det mesta

Sortimentet består av en rad säkra, kompakta och mycket kraftfulla nödstartare som täcker alla behov. Till exemepel finns starthjälp från Noco Genius som kan starta små och stora bilar, oavsett om de drivs av bensin eller diesel. Det går även att använda Noco Genius starthjälp till motorcyklar, snöskotrar, båtar, husbilar, anläggningsmaskiner, lastbilar och andra fordon som använder ett 12 volts batteri. 

Dessa nödstartare är tillverkade med en teknik som skyddar mot gnistor och omvänd polaritet, vilket gör dem både säkra och lätta att använda, även för oerfarna användare. Noco Genius starthjälpare har dessutom USB-utgång för akut laddning av telefoner och även andra enheter, vilket gör att man kan känna sig trygg med att alltid ha tillräckligt med batteri på mobilen. Som om det inte vore nog så har de också en inbyggd kraftfull LED-ficklampa, den perfekta räddaren i nöden!