Konference i Dalarna bjuder på spa

23 maj 2022 william eriksson

editorial

Alla behöver ladda batterierna då och då. Ta en paus från den stressiga arbetsveckan och få möjlighet att bli ompysslad och slappna av. Koppla bort sig från plingande telefoner och datorskärmar. Helt enkelt bara vara. Och vilken plats är bättre lämpad för sådana ändamål än ett spa? Inte många, det kan du slå dig i backen på. På ett spa finns det ofta tillgång till alla de bekväma faciliteter du behöver för att ta hand om dig när du som mest behöver det.

Många väljer att åka på spa över helgen. Till exempel med sin partner. Helt enkelt för att fylla på energi när man kanske haft en tuff arbetsvecka. Men du måste naturligtvis inte vänta till veckoslutet, och du måste inte åka till ditt lokala spa med just din partner. Ett alternativ är faktiskt att samla hela personalstyrkan och åka på Konference i Dalarna. Då kan ni passa på att besöka ett spa på arbetstid. Det vore inte så illa.

 

spa

 

Som en ny människa

Så vad gör man egentligen på ett spa? Ingenting, skulle man lite lustigt kunna svara, men det är inte helt och hållet menat som ett skämt. Faktum är att du ska få slappna av. Men vanligtvis kan du få njuta av behagliga behandlingar. Som till exempel massage. Under hela dagen traskar du omkring i en vit morgonrock och morgontofflor. Och det är helt okej. Enda gången morgonrocken åker av är när du ska koppla av i den heta bubbelpoolen.

Alla borde ta möjligheten att någon gång åka till ett spa. Det är en otrolig upplevelse som ingen bör missa. Du kommer att känna dig som en ny människa när du checkar ut från anläggningen. Och du kommer att längta tillbaka. Det är en sak som är säker. Spa kan man aldrig få för mycket av.