Luftfräschare — för ett väldoftande hem året om

15 april 2020 Cecilia Olsson
Luftfräschare — för ett väldoftande hem året om

Vi har alla olika kriterier på vad som gör en bostad hemtrevlig och mysig. Vissa vill ha massa saker överallt så att det känns riktigt ombonat medans andra vill ha det avskalat med bara några enstaka prylar som framhäver stilen man har. Men de allra flesta kan nog hålla med om att ett rent, fräscht och framförallt väldoftande hem är allra trevligast att vistas i. 

Genom att använda luftfräschare blir luften i hemmet härligt väldoftande av blommor, kryddor eller något annat man tycker om. Förutom att det är trevligt med goda dofter så kan de även påverka hur man känner sig. Till exempel så ska vanilj och lavendel ha en lugnande effekt, citrus är däremot uppiggande och kanel eller mynta kan ge ökad koncentration. Dofter kan även sätta stämningen under en högtid, genom att till exempel använda dofter av nejlika eller granbarr kan man få extra mycket julkänsla. Man ska dock tänka på att det blir bäst effekt om man håller sig till en doft per rum i hemmet.

Det finns många olika alternativ på luftfräschare, förutom alla dofter man kan välja på. Det finns de som man placerar på en plats som sedan ger ut den härliga doften till innehållet är tomt. Sedan finns det de elektriska luftfräscharna som antingen ger en ihållande och behaglig doft tills man stänger av den eller så kan man skaffa en där man kan ställa in hur ofta man vill att den ska avge sin ljuvliga doft. Det finns även batteridrivna luftfräschare med fjärrkontroll som också har automatiska tidsinställningar. Man kan helt enkelt hitta något för alla behov.

Hos Coolpriser hittar man ett stort utbud av luftfräschare till bra priser. De har många dofter och modeller i sortimentet, samt refill till när man fått slut på sin produkt. Coolpriser har dessutom snabba leveranser och lämnar prisgaranti.