Mer love i sovrummet

17 juli 2019 Jenny Olsson
Mer love i sovrummet

 

Det finns många som tycker att sexleksaker kryddar sexlivet med sin partner eller tycker om att använda det på egen hand, vilket inte är så konstigt. Forskning talar för att ett bra sexliv förbättrar hälsan både fysiskt och mentalt och det finns också forskning som visar på att sexleksaker kan förbättra sexlivet. Därmed kan man enkelt slå ihop de två påståendena. 

Sexleksaker är en av de snabbast växande marknaderna i Sverige och ingen tillväxt är så tydlig som branschen av sexleksaker. Om man jämför med förr i tiden så är det mindre skamset och mindre tabu. Idag är det till exempel mycket mer homepartys med sexleksaker som fokus än vad det var förr i tiden. 

 

 

Men även om det är mindre tabu och är väldigt vanligt idag så gillar inte alla att handla sexleksaker öppet, bland andra eller i en butik.
Hos https://lovebuddy.se som är en återförsäljare på nätet kan man hitta många olika sexleksaker men också underkläder. Här kan man handla och vara helt privat. Här får man dessutom bra guidning, råd och vägledning och sexleksakerna så det blir lättare att välja och hitta rätt. Hos Lovebuddy.se har de också snabba leveranser och skickar produkterna redan inom 24 timmar. Beställer man innan klockan 16.00 skickar de varorna redan samma dag. Här säljs allt man kan tänka sig inom erotik som sexleksaker, dildos, sexhjälpmedel, massagestavar och mycket annat. De skickar inte heller ut reklam till sina handlade kunder, om man inte specifikt ber om det. Det här kan annars vara en sak som många tycker är jobbigt och avstår kanske att handla därför.  Det står inte heller att försändelsen kommer från Lovebuddy utan B.M.G Shopping och man kan därför känna att man inte behöver visa vart man handlar ifrån är brevbäraren kommer med paketet eller när man ska hämta ut det i på ett utlämningsställe.