Nytt försäkringsbolag

02 september 2020 Staffan Ehrlin

editorial

Nytt försäkringsbolag gav bättre sjukförsäkring

Jag hade varit en lojal kund hos samma sjukförsäkringsbolag i över tio år. De hade alltid gett mig utmärkt service, och jag var tacksam för deras lojalitet i gengäld. Men när nyheten kom att de höjde premierna med nästan 20 procent visste jag att det var dags att leta på annat håll.

Jag tillbringade timmar i telefonen med att undersöka olika företag, jämföra planer och ställa frågor om täckningsalternativ. Till slut bestämde jag mig för ett försäkringsbolag som erbjöd omfattande planer till överkomliga priser. Det var inte lika känt eller etablerat som min gamla försäkringsgivare, men det verkade passa bra för mig och min familjs behov.

Sjukförsäkring

Var inte rädd att utforska dina alternativ

De första månaderna med den nya sjukförsäkringen var stressiga – tills en dag något oväntat hände: Jag fick ett mejl från min gamla försäkringsgivare där det stod att om jag återvände till dem inom 30 dagar skulle de matcha alla konkurrerande försäkringars premier! Även om jag frestades av detta erbjudande valde jag till slut att stanna hos min nya försäkringsgivare – och har aldrig sett tillbaka sedan dess!

Även om det kan vara skrämmande att byta försäkringsgivare vid första anblicken kan det ofta leda till att man hittar ett bättre försäkringsskydd än man någonsin hade kunnat tänka sig! Jag råder verkligen alla att se över sin nuvarande försäkring och inte vara rädda för att ta steget. Det är fullt möjligt att du hittar något som passar dig och din familjs behov bättre – och kanske till ett förmånligare pris! Börja leta idag! Låt det här vara din inbjudan att utforska alla alternativ och se vad som är bäst för ditt liv och din familj. Nu i efterhand är jag mest arg på mitt gamla försäkringsbolag. Om de nu tydligen hade möjlighet att ge mig bättre premier, varför väntade de till dess att jag lämnat?