Så får du den perfekta brännan

17 juli 2019 jonas olsson
Så får du den perfekta brännan

Alla har vi den där kompisen som efter fem minuter i solstolen ser ut att ha varit på en två veckor lång solsemester. Avundsjukt sneglar du på kompisens jämna bränna och frågar dig själv hur du kunde ha en sådan otur i genlotteriet. Bredvid kompisens gyllenbruna armar ser du nästan genomskinlig ut och om du sitter i solen längre än vanligt kan du som mest börja skifta en aning i rött. Den stundande partyhelgen känns inte lika lockande när du inser att du köpt ett vitt plagg kvällen till ära, men börjar förstå att du och din outfit kommer smälta samman lite väl mycket.

 

Bli brun på några minuter

Givetvis ska du inte behöva sitta och plåga dig i solen eller skippa kalaset för att du inte känner dig solkysst. Det går att att få den perfekta nyansen på bara några minuter! Vissa lyxar till det med manikyr, pedikyr eller massage i Helsingborg. Du kan istället satsa på att få en riktigt snygg spraytan som kommer att göra alla festdeltagare gröna av avund. Du går in i ett litet utrymme i underkläder och på mellan 10 och 15 minuter har du fått en fantastisk bränna, utan att exponeras för solen.

Solkysst look utan att öka risken för hudcancer

Hudcancer ökar med ungefär 6 procent per år i Sverige. Detta är givetvis kopplat till vårt pressande i solen. Var rädd om dig och din hud och få exakt den nyans du vill ha på huden utan att utsätta dig för farlig UV-strålning. Det är alltså både bättre för hälsan och mer effektivt att boka tid för en spraytan än att sola utomhus eller i solarium. Du kan bli snyggast på festen utan att utsätta dig för risker! På vissa företag kan du boka tillsammans med en vän och få mängdrabatt. Läs mer om spraytan här: https://presidentvenus2.webnode.se/