Välj en seriös flyttfirma som gör flytten enkel

09 mars 2021 Cecilia Olsson

En flytt kan gå trögt och kännas besvärlig eller så kan den vara enkel och lättsam, ofta beror det på planering och vilken hjälp man anlitar. Har man ingen tydlig plan och tänker att man ska sköta allting själv eller anlitar en oseriös flyttfirma för att komma undan så billigt som möjligt så finns det en stor risk att det strular, tar lång tid och i värsta fall står man där med trasiga och smutsiga möbler och prylar. Ett bättre alternativ är att planera vad som ska göras, börja i tid och framförallt använda sig av en seriös flyttfirma som på ett säkert sätt kan flytta bohaget.

Jämför olika firmor

Inför en flytt kan det vara bra att ta in offerter från flera företag för att ha kunna jämföra tjänster och priser, man ska dock inte stirra sig blind på priset utan det viktiga är vad man får för summan man betalar. För att kunna få en offert som stämmer överens med vad man vill ha så är det också viktigt att tänka igenom vad det är man behöver hjälp med.  

Tjänster för olika behov

Stadsbuds 2:an är ett företag som har sitt kontor i Västerås men kan hjälpa till med flyttar över hela Sverige och även ut i Europa. De tar sig an stora och små uppdrag, alltid med service och kunders behov i fokus. Vid en bohagsflytt kan de erbjuda ett komplett paket som innehåller alla deras tjänster vilka innefattar bohagsbesiktning, packning, lastning och transport, lossning, uppackning samt demontering och montering av möbler. Eller så kan man anlita dem för endast en eller några av deras tjänster. 

En mycket professionell flyttfirma 

Stadsbuds 2:an är ett mycket seriöst flyttföretag som varit verksamt i över 55 år. Firman är auktoriserad av SMF (Sveriges Möbel Transportörers förbund) och de är även medlemmar i SÅ (Sveriges Åkeriföretag) samt FEDEMAC (den europeiska flytt-organisationen). De har såklart även gällande försäkringar och de tillstånd som krävs.